Kuva: Liisa Yli-Ketola

Kuva: Liisa Yli-Ketola

Hei!

Olen nuori kokemäkeläinen toimittaja ja valokuvaaja Tuomas Kuhalainen. Toimitan paikallislehti Kokemäkeläistä, joka ilmestyy kahden viikon välein Kokemäellä, Satakunnassa.

Idea Kaunis Kokemäki-sivuston toteuttamiseen lähti jo vuonna 2013 ja hankkeen toteuttaminen alkoi 2014. Kesällä 2015 varasin verkko-osoitteen KaunisKokemaki.org-käyttöön sivustolle ja syksyn aikana aloin päivittelemään uusia nettisivuja.

Ylläpidän tämän sivuston lisäksi myöskin mm. Kokemakelainen.net– ja Tuomaskuhalainen.com -sivustoja.

Kaunis Kokemäki-sivustolle kasaan ottamiani valokuvia Kokemäeltä ja lähialueelta. Käytössäni on tällä hetkellä Nikon D5200-järkkäri ja 18-50mm ja 50mm-400mm objektiivit.

Idea valokuvaamiseen sekä toimittamiseen lähti vaikuttamisen halusta sekä tahdosta päästä toteuttamaan itseään. Internetin maailmassa voi kuka tahansa menestyä, olen päässyt otsikoihin muun muassa Ylen, MTV3:n, Radio Aallon sekä latvialaisen Ir-lehden kautta.

Jos haluat tukea sivustojen toimintaa, yrittäjä tai toimia, ota yhteyttä ja osta mainostilaa sivustoille. Tarjoamme edullista näkyvyyttä verkossa ja printissä. Parilla kympillä teet jo paljon, sillä tuo summa kattaa meillä jo vuoden domain-kulut.

Parhaiten saat minut kiinni sähköpostitse, tuomas(at)kokemakelainen.net.

Kiitoksia yhteistyöstä.
Tuomas Kuhalainen